Ab Interieur en tuinarchitecten

Ab Interieur en tuinarchitecten

Interieur designer, Interieurarchitect, Stylist

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek


Deel deze pagina


Info

KvK nr gecontroleerd

Inschrijving architectenregister gecontroleerd

2-4

medewerkers


Adres

Karveel 51

8242 VL Lelystad


Beschrijving

Ab Oosterhof is in 1988 afgestudeerd en staat ingeschreven in het architectenregister onder nummer 4.930830.007

Met zijn voorkeur voor “kruisbestuiving”, leidt tot de beste resultaten voor de klant, werkt Ab o.a. samen met Ellen Kiers, Andrea Gerrits en Laura Vellinga. Stuk voor stuk ook zelfstandig werkende en afgestudeerde Interieurarchitecten. Daarnaast werken wij met dit team ook samen met andere disciplines zoals o.a. Angelique Fokker, een creatieve grafisch ontwerpster en bouwkundige Hjelmer Zondervan, een kei in bouwkundig uitwerken en specialist in duurzaam bouwen.

Deze manier van samenwerken leidt nog meer tot een creatieve boost wat een opdracht alleen maar ten goede komt. Onze passie is om mooie duurzame interieurs te ontwikkelen voor de zowel de hospitality als de zakelijke markt. Daarnaast ontwerpen wij ook graag persoonlijke interieurs voor de particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Met onze brede kennis en ervaring voor zowel de zakelijke als particuliere markt kunnen wij de klant perfect van dienst zijn.

Ab is een bekende Interieurarchitect die al veel artikelen heeft geschreven, op TV is geweest en in zijn werk bekend staat om zijn prachtige heldere plattegronden. Hij weet meestal het onmogelijke mogelijk te maken. Ellen is heel erg goed in het brengen van sfeer, kleur en warmte. Andrea heeft heel veel horeca ervaring en Laura is op haar best met Co-workingplekken. Samen zijn wij een perfect team! Daarnaast werken wij op projectbasis regelmatig samen met andere ontwerpers.

Hoe makkelijk lijkt het niet om zelf het interieur aan te passen. Je laat je inspireren door bladen en internet, je kiest leuke kleuren, je koopt mooie meubels en je interieur is weer up to date…Veelal missen deze interieurs eenheid en authenticiteit. Een interieur ontwerp je vanuit een gedachte, een visie, een concept. Dat is de basis waarbij je keuzes maakt en het eindresultaat klopt. Een interieurarchitect kost geld! Maar in de praktijk wordt bewezen dat deze kosten snel worden terugverdiend. Een kwalitatief interieur genereert meer identiteit, klanten, free publicity en gaat langer mee waardoor het duurzaam is! Daarnaast zijn wij sterk met inkoop om kosten voor de klant te besparen.

Laat ons als de specialist uw adviseren. In eerste instantie maken we altijd een vrijblijvende afspraak om te voelen en met elkaar te onderzoeken welke opties en mogelijkheden er zijn. MAIL ONS: E-mail of bel ons op +31625022761

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis