Greenthree tuinen

Greenthree tuinen

Hovenier

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Martin van Brenk

0634209243

martinvanbrenk@live.nl


Deel deze pagina


Info

KvK nr gecontroleerd

1

medewerkers


Adres

seringenstraat 18

4043 PK Opheusden


Beschrijving

Kleurt u met ons mee? Bij Greenthree kleuren we graag, het liefst samen met de klant.
We zijn benieuwd naar uw tuinideeën en staan dan ook met enthousiasme klaar om u te verwelkomen voor een kennismakingsgesprek. We hebben er zin in om uw dromen, als het gaat om uw tuin, te verkennen en vervolgens te realiseren met onze drie hoofdkleuren:

Groen, blauw en grijs ofwel Belevend Groen, Speels Blauw en Exclusief Grijs.

Greenthree heeft een voorliefde voor tuinen, waterpartijen en sierbestrating. Dit willen we graag uiten. Greenthree laat u verrassen door exclusieve ontwerpen en een creatieve aanleg van uw tuin, waterpartij en/of sierbestrating.

Martin van Brenk die al vele jaren ervaring heeft in het groen en de studie Indoor & Outdoor Desiging succesvol heeft afgerond, is de trotse eigenaar van Greenthree. Door zijn specialistische kijk op groen, blauw en grijs, biedt Greenthree exclusiviteit tegen een aannemelijke prijs. Niet voor niets kan dan ook worden gezegd dat creatief en uniek kenmerkend zijn voor het kwalitatief hoogwaardige werk van Greenthree.

Greenthree is graag in uw tuin, bij de vijver en met sierbestrating bezig. We ontwerpen, leggen de zaken aan, onderhouden en renoveren.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis