Erik van Gelder BV

Erik van Gelder BV

Hovenier, Interieur designer, Stylist

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Erik van Gelder

078-8200360

info@erikvangelder.com


Deel deze pagina


Info

19

jaar actief

2-4

medewerkers


Adres

Bramengaarde 98

3344 PG Hendrik-Ido-Ambacht


Beschrijving

De liefde voor de natuur zit bij Erik van Gelder in het DNA. Zijn grootvader had een kwekerij en was met tuininrichting bezig, en zijn vader had een hoveniersbedrijf. Dat Erik in 1999 tuinarchitectuur ging studeren aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, was een logische stap.

Ontwerpen op niveau | Nadat Erik zijn studie succesvol afrondde, was hij nóg meer gegrepen door de natuur. Hij deed relevante werkervaring op in de (inter)nationale tuin- en landschapsarchitectuur. Maar hij wilde zijn eigen stempel drukken, en richtte daarom zelf een ontwerpbureau op.

Maatwerk als standaard | We creëren onze eigen tuinproducten onder het label by Erik van Gelder : duurzame, markante items die een ruimte áf maken en er een uitgesproken identiteit aan geven.

Herkenbare handtekening | Erik van Gelder tekent het design voor kleine en grote tuinen, patio’s en dakterrassen, bij villa’s en herenhuizen, van de stad tot het platteland. Hoe divers de ontwerpen soms ook zijn, tóch zijn ze altijd herkenbaar als een tuin van Erik van Gelder. Verfijnd, met subtiele knipogen. Netjes in balans, met spannende contrasten. Van een constante kwaliteit, met veel aandacht voor stijl en comfort.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis