Meindert meubelen

Meindert meubelen

Timmerman, Interieur designer, Meubelmaker

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Meindert Broeksma

06-38766582

Meindertmeubelen@gmail.com


Deel deze pagina


Info

KvK nr gecontroleerd

1

medewerkers


Adres

Bremstraat 107

3742 RG Baarn


Gemiddelde beoordeling

Kwaliteit
9.0
Betrouwbaarheid
8.5
Service
8.5


Beschrijving

MEINDERTMEUBELEN | méér dan meubelen

Goedendag. Fijn dat u op mijn profiel komt kijken. Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Ik ben Meindert Broeksma, 47 jaar jong. Woonachtig in het pittoreske Baarn waar ik met veel genoegen woon. Nog net niet 't Gooi, maar wel volgens het Telefoonboek ;-).

Sinds 2000 werk ik als zelfstandig ondernemer met een klussen- en bouwbedrijf. Aanvankelijk gestart in Den Bosch, sinds mijn verhuizing naar Baarn mijn werkgebied verplaatst. Van 1996 tot 2000 ben ik werkzaam geweest in de interieur- en standbouw. Sindsdien heb ik prachtige ervaringen op mogen doen zowel in de bouw als in interieurwerkzaamheden. In 2014 heb ik mijn disciplines samengevat en ben mij volledig gaan richten op handgemaakte meubelen en interieurbouw. Een prachtig concept waar ik al mijn verworven krachten samenbal tot MEINDERTMEUBELEN.

MEINDERTMEUBELEN zijn altijd met de hand vervaardigd. Van de eerste zaagsnede tot aan de laatste bewerking. Alle houtsoorten zijn zorgvuldig gekozen en naar mijn beoordeling van verantwoorde houtkap. Alle lijmen, bijtsen en andere be- en afwerkingstechnieken zijn oplosmiddelarm. Daarmee levert MEINDERTMEUBELEN een aanzienlijke bijdrage aan ons milieu.

MEINDERTMEUBELEN doet echter meer. Niet voor niets gebruik ik de slogan "méér dan meubelen". De exclusieve ontwerpen én afwerking geven mijn meubelen de meerwaarde die meubelen verdienen. Maar ook al uw interieur en exterieur werkzaamheden maakt MEINDERTMEUBELEN tot uw geschikte partner. Bijvoorbeeld: Boerenschuifdeur, radiatorombouw, lambrizering, carport, veranda vlonder, overkapping, buitenliving, buitenmeubilair.

Denkt u aan verfraaiing van uw woon- of werkomgeving, denkt u aan iets anders dan anders, denkt u dan MEINDERTMEUBELEN | méér dan meubelen.

Zeer graag stel ik mij voor u beschikbaar mijn expertise in te zetten om, samen met uw prachtige ideeën, de mooiste creaties werkelijkheid te laten worden.

Vriendelijke groeten
Meindert.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis