starvorm bypeterklemann.nl

starvorm bypeterklemann.nl

Interieurarchitect

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek


Deel deze pagina


Info

KvK nr gecontroleerd

Inschrijving architectenregister gecontroleerd

2-4

medewerkers


Adres

nieuwstraat 38

4461 CH goes


Beschrijving

De term ‘interieurarchitect’ dekt al jaren de lading niet meer!

Architect vanuit het interieur past ons beter. Met andere woorden, wij ontwerpen voor opdrachtgevers/gebruikers/bewoners ruimten vanuit een ruimte beleving. Of het nu gaat om een herbestemming van een kantoorgebouw naar woonappartementen, magazijn naar showroom/winkel, serre naar woonkeuken, kleine verbouwing of complete nieuwbouw onze visie blijft hetzelfde. De ruimte moet passen bij de activiteit die is gewenst tot in het kleinste detail.

Over smaak valt te twisten echter dat doen we niet, wij geven middels schetsen, tekeningen en/of 3d visuals aan wat het resultaat is van een te nemen beslissing, over vorm/kleur/installatie/meubel of materiaal, zodat er na afloop geen verassingen ontstaan. Tijdens deze sessies is er veel ruimte voor overleg en discussie omdat uw mening telt, u bent degene die in de ruimte gaat gebruiken. Onze ervaring in de horeca, winkel, kantoor en woning ontwerp zullen wij zeker naar voren brengen. Vanuit deze vier disciplines/kennisgebieden bestrijken bijna alle doelgroepen van de branche.

Door voor elk ontwerp weer op 0 te beginnen en steeds met nieuwe partners/opdrachtgevers om tafel te gaan, ontstaan er elke keer weer nieuwe inzichten en ontwerpen. Geen plan wordt twee keer gebruikt!

Het regelmatig volgen van cursussen, workshops en lezingen zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen zowel op het gebied van bouwen als inrichten.

Maar ook het geven van lezingen en workshops houd ons op de hoogte van de behoeft van onze opdrachtgevers. Wij hebben ook een taak naar de toekomst dus hebben regelmatig stagiaires van verschillende opleidingsinstituten zoals het ROC (bouwkunde-design), HMC interieur, kunstacademies (interieurarchitectuur).

Onze ontwerpen zijn te betitelen als leefbaar minimaal met op verassende plaatsen kleur details en met respect voor de bestaande of aan te passen architectuur. Als men verder inzoomt op het ontwerp zijn contrast in bouwvolume, kleur, materiaal en meubilair de termen die passend zijn voor ontwerp gemaakt door bypeterklemann.nl.

Niet voor niets zeggen we steeds:

‘Inspirerende interieurs voor werken en wonen’

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis