BALD architecture

BALD architecture

Architect, Bouwkundige

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Maarten Steunenberg

020-4681082

info@baldarchitecture.nl


Deel deze pagina


Info

12

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

Inschrijving architectenregister gecontroleerd

1

medewerkers


Adres

Vrolikstraat 199-d

1091 TX Amsterdam


Beschrijving

De visie van BALD architecture is dat schoonheid in de eenvoud zit. Het architectenbureau is in staat om bij een complexe vraagstelling een heldere oplossing te formuleren.

Het architectenbureau is opgericht door Maarten Steunenberg. Met zijn opleidingen van MTS tot Academie van Bouwkunst en werkervaring van timmerman tot architect is hij met BALD architecture in staat de ambities van opdrachtgevers te vertalen naar degelijke, haalbare plannen. BALD architecture heeft veel ervaring met alle processen die bij de bouw spelen, zoals kritische welstandscommissies en het vertalen en uitwerken van strikte programma's van eisen tot heldere, bouwbare plannen. De opdrachtenportefeuille loopt uiteen van de renovatie van een gemeentelijk monument, de conceptontwikkeling voor energiezuinige starterswoningen tot de nieuwbouw van een basisschool met medisch kinderdagverblijf

BALD architecture kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit wat zichtbaar wordt in zowel de ontwerpoplossingen als in de manier van werken. De ontwerpoplossingen zijn opvallend, eenvoudig en helder van opzet. Ook bij een complexe vraagstelling wordt een heldere vormgeving bereikt.

BALD architecture, eenvoudig opvallend

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis