HUYS91

HUYS91

Interieur designer

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Marloes Nicolai

0683229772

info@huys91.nl


Deel deze pagina


Info

13

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

1

medewerkers


Adres

Breedstraat 45

8911 GH Leeuwarden


Beschrijving

HUYS91 is een ontwerpbureau gericht op interieurarchitectuur, ruimtelijke vormgeving en conceptontwikkeling. Wij luisteren naar jouw verhaal en ontwerpen persoonlijke en inspirerende interieurs die een verlengstuk zijn van jezelf. Wij nemen alle zorg uit handen en creëren samen jouw droomhuis.

Samen met een team van specialisten ontwerpen wij interieurs, concepten en producten zowel voor particulieren als bedrijven en zijn gespecialiseerd in renovaties en verbouwingsprojecten van bijzondere objecten en monumentaal erfgoed. Met inmiddels vijf jaar ervaring hebben wij een ruime expertise opgebouwd op het gebied van interieurarchitectuur en het begeleiden en creëren van totaalplannen. Maar HUYS91 is er ook voor een los adviestraject in de vorm van een lichtplan of meubelmaatwerk.

Onze ontwerpen kenmerken zich door authenticiteit, functionaliteit, heldere vormgeving en duidelijke contrasten. De relatie binnen en buiten en het gebruik van natuurlijke en pure materialen zijn terugkerende elementen. Wij ontwerpen interieurs die passen als een maatpak, van nieuwbouw tot verbouwbegeleiding en van maatwerk tot het afstylen van de ruimte. Persoonlijk en doordacht tot in detail.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis