Stucadoors- & Afbouwbedrijf Pickkers BV

Stucadoors- & Afbouwbedrijf Pickkers BV

Schilder, Stukadoor, Tegelzetter

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Bjorn Pickkers

075-6163286

info@pickkers.nl


Deel deze pagina


Info

23

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

5-9

medewerkers


Adres

Eendrachtstraat 12

1531 DV Wormer


Beschrijving

Als erkend en gecertificeerd bedrijf zijn we de specialist op het gebied van stucadoren, afdichten, isoleren en gevelrenovaties. Wij zijn werkzaam in de renovatie, nieuw- en utiliteitsbouw, onderaanneming en particuliere sector.

Pickkers BV heeft ervaren vakmensen die gaan voor kwaliteit en service, en dat ziet u terug in onze materiaalkennis en werkwijze. De modernste technieken worden gecombineerd met ‘ouderwets’ ambachtelijk vakmanschap. Dat tezamen maakt ons een goede samenwerkingspartner voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Wij adviseren u over de mogelijkheden om tot een zo mooi en goed mogelijk resultaat te komen. Vaak zijn klanten verrast als ze horen dat er veel meer keuzes zijn op het gebied van stucwerk. En niet alleen wat betreft kleuren en decoraties, maar ook qua afwerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterdicht stucwerk in plaats van tegels in de badkamer, waardoor de ruimte een hele andere sfeer krijgt.

Pickkers BV beschikt verder over een atelier voor het restaureren van gipslijsten en ornamenten. We kunnen hier ook proefmonsters maken van producten die klanten gekozen hebben. Op deze manier krijgt de klant een helder beeld van het eindresultaat.

Op de website vindt u meer informatie over het bedrijf en onze diensten. Voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag enkele voorbeelden bekijken? Dan bent u ook van harte welkom in onze veelzijdige showroom.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis