toenishier.nl

toenishier.nl

Leverancier

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek Bezoek de webshop

Contact opnemen

Henk van den Brandhof

0521 594 030

info@toenishier.nl


Deel deze pagina


Info

10

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

5-9

medewerkers


Adres

De Wringen 18

7984 NM Dieverbrug


Beschrijving

Omdat `toen` helemaal de trend is, vinden wij het geweldig om hier ons steentje aan bij te dragen. met een team van jonge vakmensen en unieke ontwerpers is Toen Is Hier in staat de mooiste producten te maken, speciaal op maat of in grote serie waardoor de prijs aantrekkelijker word.

Toen Is Hier probeert de heimwee naar toen zo goed mogelijk kleur te geven en het gevoel van vroeger te laten zien in de producten. Met deze instelling scheid Toen Is Hier zich van andere webshops. Want de heimwee naar toen word hier gemaakt! Het mooie van authentieke spullen produceren is dat je werkelijkwaar alle kanten op kunt!

Toen is hier maakt authentieke “stuff” voor binnen en buiten. Lampen, kachels, kaarsenstandaard en zelfs een levensgrote broodovenwagen! Deze is in 2010 ontwikkeld en geproduceerd door Brandhof Bijzonder Bouwen en is uitgegroeid tot een dochteronderneming met de toepasselijke naam `Brandhof Bijzonder Brood`. Inmiddels bestaan er al twee broodovens en zijn deze wekelijks terug te vinden op fairs, braderieën en oude ambachtdagen door het gehele land! Deze wagens zijn niet zo zeer voor de verkoop gemaakt maar meer om onze klanten te laten zien waar de proffesionals van Toen Is Hier tot toe in staat zijn!

Video

Top product

Buitenstove

Buitenstove

Overige producten

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis