FASE13 | buro voor interieuradvies & ontwerp

FASE13 | buro voor interieuradvies & ontwerp

Interieur designer, Interieurarchitect

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Sylvia Fase

0628771857

info@fase13.nl


Deel deze pagina


Info

13

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

Inschrijving architectenregister gecontroleerd


Adres

Noorderbeekdwarsstraat 164

2562 XW Den Haag


Beschrijving

FASE13 | Creatief bureau voor interieurontwerp & advies.

"Sylvia Fase is een ervaren interieurarchitect voor zowel de zakelijke als particuliere interieurvraagstukken.
Sterk in het luisteren naar uw wensen, kan zij deze vertalen naar een creatief, functioneel en helder interieurontwerp op maat. In haar werk is zij altijd opzoek naar een bepaalde balans tussen ogenschijnlijke tegenstellingen. Deze maken de ruimtelijke beleving interessanter waardoor elk specifiek ontwerp een eigen taal spreekt en zo een unieke identiteit krijgt."

Als u er over nadenkt om te investeren in uw interieur dan loont het om van te voren gedegen advies in te winnen. Het kunnen relatief kleine aanpassingen zijn die de beleving van uw interieur net even anders en beter kunnen maken. Ik geef u advies, tips en creatieve oplossingen waar u zelf niet opgekomen was. Door met mij in gesprek te gaan kunnen we onderzoeken wat de mogelijkheden van uw interieur zijn. Of u de indeling wilt veranderen, betere verlichting of meer sfeer zoekt. Of u wilt verbouwen en hoe dit dan het beste aan te pakken. De kosten voor het maken van een goed doordacht interieurplan zijn betaalbaar en vormen uiteindelijk maar een fractie van de totale verbouwingskosten. Met het voordeel dat u van te voren weet wat u te wachten staat, hoe het eruit gaat zien. U krijgt het best mogelijk resultaat binnen de mogelijkheden van uw woning op basis van uw persoonlijke interieurwensen.

Wil u ook uw interieur aanpakken en optimaal verbeteren? Neem dan contact op met FASE13 voor vrijblijvend meer informatie.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis