Architectenbureau Brinkman

Architectenbureau Brinkman

Architect, Interieur designer

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Marinus Brinkman

0152130119

marinus@brinkmanship.nl


Deel deze pagina


Info

46

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

2-4

medewerkers


Adres

Verwersdijk 134

2611 NL Delft


Beschrijving

Architectenbureau Brinkman BV is sinds 1977 bezig om hoge kwaliteit aan haar opdrachtgevers te bieden. Onze ambitie is om de resultaten boven de verwachting uit te laten stijgen. De wensen van de opdrachtgever staan daarbij centraal: dit is het belangrijkste uitgangspunt om projecten te ontwikkelen en architectuur te bevorderen.
Het maken van een juist concept binnen het ontwerpproces vormt gelijk de basis voor een perfecte en nauwgezette uitvoerbaarheid. Met veel creativiteit en technische kennis werken wij aan deze concepten. De inbreng en aanbevelingen van de opdrachtgever spelen bij de uiteindelijke vormgeving en materialisatie van het project een beslissende rol.
Duurzaamheid is bij onze projecten een logisch gevolg van onze verantwoordelijkheid naar de samenleving. Het gebruik van duurzame materialen en het maken van onderhoudsarme details zijn kenmerkend voor onze wijze van werken. Efficiëntie is bij ons de garantie voor doelmatigheid en bestendigheid.
Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw, verbouw en renovatie op verschillende niveaus: van functieveranderingen tot het restaureren van rijksmonumenten. Wij denken dat het behoud en beschermen van ons cultureel erfgoed een grote verantwoordelijkheid is en blijft, en we zijn trots om aan de identiteit en het geheugen van onze cultuur aan steentje bij te dragen. Wij integreren innovatieve materialen en ideeën zodat de bestaande gebouwen aan de eisen van deze tijd voldoen.
Met onze ruime ervaring beheersen we tot aan het detail projecten van verschillende omvang op het gebied van nieuwbouw, renovatie en restauratie. We verzorgen en coördineren het gehele bouwproces vanaf haalbaarheidsstudies en voorlopig ontwerp, tot en met de directievoering, toezicht op de uitvoering en oplevering.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis