Studio Leon Thier Architecten

Studio Leon Thier Architecten

Architect, Interieur designer

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek


Deel deze pagina


Info

16

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

Inschrijving architectenregister gecontroleerd

1

medewerkers


Adres

Zuidlarenstraat 57

2545 VP Den Haag


Beschrijving

Studio Leon Thier heeft een brede ervaring in het ontwerp en de realisatie van allerlei projecten: klein en groot, van interieur tot complexe gebouwen en stedelijke opgaven. Onze ambitie is om ruimte te maken voor mensen, met hun dromen. Soms tegenstrijdige gegevens combineren wij tot verrassende concepten. Ons werkterrein is nieuwbouw, transformatie van bestaande gebouwen en hun omgeving en interieurontwerp. Wij werken van het grote idee tot in detail, met een passie voor licht en ontmoetingsruimten, steeds om een vitale en duurzame leefomgeving te realiseren.

Wil je meer zien?

Bekijk de mooiste projecten in één van onderstaande categorieën

Populair Keuken Woonkamer Badkamer Slaapkamer Eetkamer Tuin Gevel Dak Trap

of alle projecten in je favoriete stijl

Landelijk Design Klassiek Romantisch Industrieel Oosters Bohemian Karakteristiek Glamour Modern

Het werk van échte professionals

Professionele vakmensen tonen hun projecten. Om jou te inspireren én vooral om jou te laten zien wat hun vak en wat de kwaliteit van hun werk is. De woon ideeën die je vindt op onze inspiratiepagina’s zijn allemaal door de vakmensen zelf op de website gezet. Wanneer jij een project mooi vindt kun je eenvoudig zien wie dit gerealiseerd heeft en direct zijn/haar contactgegevens vinden.

Van traprenovatie tot slaapkamerideeën

Op de inspiratie pagina staan de projecten gesorteerd op verschillende categorieën: slaapkamer, woonkamer, keuken, tuin, interieur algemeen, maar ook deur/raam of trap. Zo vind jij snel de woonideeën en vakmensen waar jij naar op zoek bent.

Ben jij deze vakpersoon?

Door projecten met foto's toe te voegen verrijk je je pagina en kom je vaker naar voren op walhalla.com. Aanmelden is volledig gratis. Stuur ons een e-mail.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis