CUBE architecten

CUBE architecten

Architect, Interieur designer

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Marloes van Heteren

06-14264243

marloes@cube-architecten.nl


Deel deze pagina


Info

18

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

Inschrijving architectenregister gecontroleerd

2-4

medewerkers


Adres

Keizersgracht 452

1016 GD Amsterdam


Beschrijving

CUBE architecten is een ambitieus en ondernemend bureau waar strategisch denken centraal staat. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Samen met onze partners uit Cool Endeavour zetten wij onze gedeelde visie op duurzaamheid breed in als onderdeel van onze ontwerpstrategie.

Ons werkterrein omvat duurzaamheidsadviezen, herontwikkelings- en stedenbouwkundige opgaven, maar ook interieurontwerpen. Wij spelen hierbij in op actuele vraagstukken en zoeken naar slimme en hoogwaardige mogelijkheden voor het (her)ontwikkelen van gebouwen of (woon)concepten.

CUBE architecten staat voor een inhoudelijke en integrale aanpak. Een succesvol project benut alle mogelijkheden die het in zich heeft; ruimtelijk, conceptueel, programmatisch, financieel en functioneel. Wij ontwikkelen aan de basis een goed totaalconcept waarin gezamenlijke uitgangspunten worden vastgesteld.

Wij geloven in de dynamiek van de omgeving en de opgave. Een ontwerp is meer dan het realiseren van m2’s. Het is een integrale strategie om slimmer en beter ruimte te creëren voor toekomstige gebruikers en initiatieven.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis