Gradussen Bouwkunst & Interieurarchitectuur

Gradussen Bouwkunst & Interieurarchitectuur

Architect, Interieur designer, Interieurarchitect, Bouwkundige

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek


Deel deze pagina


Info

35

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

Inschrijving architectenregister gecontroleerd

1

medewerkers


Adres

Kerkenbos 1059c

6546 BB Nijmegen


Beschrijving

Gradussen Bouwkunst & Interieurarchitectuur is een veelzijdig bureau met uiteenlopende opdrachten voor particulieren, bedrijven, retail, horeca, ziekenhuizen, tand- en huisartsen, etc. 
Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, interieur- of meubels, altijd zijn esthetica, functionaliteit en constructie in onze ontwerpen gelijkwaardig en zullen elkaar versterken.

Architectuur en interieur zijn met elkaar verweven en worden door ons als totaalontwerp vormgegeven. Ook als wij alleen als interieurarchitect BNI worden ingeschakeld, maken we van de oorspronkelijke architectuur een gedegen studie, alvorens een interieurontwerp te maken.

Een juiste inventarisatie en analyse van iedere opdracht en goede communicatie met de opdrachtgever is cruciaal. Deze bepalen de kwaliteit van het project en leiden vanzelfsprekend naar het ultieme ontwerp. Ook de begeleiding in de uitvoeringsfase heeft onze bijzondere aandacht.
 
Wij zijn een betrouwbare partner in het hele bouwproces en behartigen met kennis en enthousiasme de belangen van u als opdrachtgever.

Reacties


Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis