Bart Visscher Vijver Tuin Advies

Bart Visscher Vijver Tuin Advies

Hovenier

Deze vakpersoon opslaan

Opslaan in ideeboek

Contact opnemen

Bart Visscher

0655301691

info@bartvisscher.nl


Deel deze pagina


Info

27

jaar actief

KvK nr gecontroleerd

1

medewerkers


Adres

Midden 90

8351 HJ Wapserveen


Beschrijving

Bart Visscher Vijver Tuin Advies
Wij verzorgen de volledige aankleding van de buitenruimte. Wij hebben al vele jaren ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van tuinen. Wij zorgen voor een goed eigentijds ontwerp dat het evenwicht tussen binnenruimte en buitenruimte optimaal is. Daarbij rekening houdend met de wensen van u als klant zijnde.
Vijver voor uw siertuin:
Een bijzondere aanvulling in uw tuin is een heldere vijver met of zonder de meest mooie vissen.
Vijvers zijn in allerlei maten, vormen en materialen te maken. Houdt u van een strakke modern gevormde vijver of van een natuurlijke vijver, wij kunnen het voor u realiseren.
Om uw vijver nog meer te verfraaien kan er een fontein of waterornament in geplaatst worden.Dit maakt het geheel niet alleen veel fraaier maar het verbetert gelijktijdig de waterkwaliteit.

Hoewel er in de meeste vijvers vissen gehouden kunnen worden, is het van groot belang voor het welzijn van de vissen dat een vijver aan zeer specifieke eisen voldoet. Afhankelijk van de soort vissen en de wensen van de klant kan een vijver worden aangepast om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen dmv een zuiveringssysteem. Daarbij moet terdege rekening worden gehouden met het verrijken van het water met zuurstof, elimineren van slechte bacteriën en het afvoeren van verontreinigingen zoals bladeren of uitwerpselen van de vissen. Vanuit onze expertise stemmen wij de eisen en de mogelijkheden af met uw wensen.

Reacties


Vijvercentrum

31 mei om 7:06

Bart Visscher is in een woord een vakman, hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis